Hoppa till sidans innehåll

Vila i frid Remy

28 OKT 2021 19:46
Har du varit i kontakt med Jössefors IK, som aktiv eller i andra sammanhang, är chansen mycket stor att du träffat Remy. Vår vän Remy, en sann föreningshjälte avled 11/10-21. Det är en stor saknad och sorg för oss i föreningen.
  • Skapad: 28 OKT 2021 19:46

Vår vän Remy, en sann föreningshjälte avled 11/10 och begravdes idag 💛🖤
Remy har under de många åren i föreningen haft olika roller som bland annat ordförande, fotbollstränare, revyartist, gräsklippare, projektmedlem och kassör.
Allt hans ideella arbete och engagemang är en stor bidragande del att vi nu bland annat har en pump track, ett elljusspår och en spontanidrottsarena i Jössefors.
kollage remy.jpg
Har du varit i kontakt med Jössefors IK, som aktiv eller i andra sammanhang, är chansen mycket stor att du träffat Remy. Han var inte bara en ”kass-örn” (som det stod på hans väska som han bar till föreningens styrelsemöten), utan han var en idéspruta, en humorist och en varm människa som man kunde vända sig till om man hade funderingar kring hur saker och ting skulle lösas. Oftast med orden ”dä ordner sej” eller ”är det omöjligt eller bara jobbigt”. Och ja, ordnade sig och jobbigt var det allt som oftast. Mycket med hjälp av att Remy ställde upp och gjorde det som behövde göras. Allt från det praktiska till ett pepp-talk när vi behövde det som mest!
remy magnus scandic.jpg
Änglarna kommer ta väl hand om dig, och det dröjer nog inte länge innan du drar en vals med dom. Vi hoppas att du hinner med att titta till oss och vad vi hittar på framöver. Kanske får du ett och annat skratt när vi river oss i håret för att fylla upp tomrummet efter dig. Det är en stor saknad och sorg för oss i föreningen.
remy halvstång.jpg
Tack för allt Remy! 💛🖤
Vännerna i Jössefors IK
Skribent: JIK
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Jössefors IK, Spelmansvägen 1
67150 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skerijossefors@hotma...

Se all info

NY banner 2021.gif

Vi bygger pumptrack...

 

Vi bygger elljusspår med stöd från

 Vi bygger hinderbana. Tack till