Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Påskpromenaden"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Påskpromenaden 2021


corona påskpromenad utan text.png

Jössefors IK's årliga Påskpromenad!
I år blir det inte inte heller helt enligt tradition. Du går promenaden när du vill. Frågorna finns uppsatta hela helgen, från kl 10.00 Långfredagen till 16.00 Påskdagen. Både vuxen och barnfrågor. Vi ber alla hålla de rekommendationer som finns och hålla avstånden.

Det kommer inte finnas någon servering eller liknande.
Sträckan är ca 6 km och går på mestadels asfalt och grus. Det går även att cykla banan om man vill. Start och mål på Forshälla.
Boende i Jössefors kommer få JIK-Bladet och i den finns det även talong till promenaden att använda. Har du inte fått kan du hämta en vid entrén på Forshälla eller göra en egen. Det går även att använda en app, återkommer med namnet på den!
Lämna din ifyllda talong i postlådan på Forshälla eller ta kort & maila till oss/använd appen: skerijossefors@hotmail.com
Första pris delas ut i båda klasserna!
Lämna den vanliga startavgiften till oss, 25:-/vuxen. 15:-/barn. Swisha till 123 419 64 40. Vi ber er hålla avstånden om det behövs.
Behöver ni fler talonger hämtar ni på Forshälla eller gör en egen (12 frågor, namn+telnr).

Tack & hoppas promenaden uppskattas av er trots att det blir
lite annorlunda i år också!
(2021-04-05 21:25)
Påskhelgen 2021 gav oss sol och ett perfekt väder att ta sig en promenad eller cykeltur i. Över 200 personer deltog i årets corona-säkrade Påskpromenad! På återseende nästa år, då hoppas vi få återgå till det normala!
 
(2020-04-14 11:17)
Årets promenad blev lite annorlunda mot föregående år. Istället för traditionsenliga plan A, fick vi även hoppa över plan B och gå ner till plan C för att kunna genomföra promenaden. Det blev en promenad som sträckte sig över hela helgen!
 


MEDLEMS-

ANSÖKAN


besöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Jössefors IK, Spelmansvägen 1
67150 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skerijossefors@hotma...

Se all info

NY banner 2021.gif

Vi bygger pumptrack...

 

Vi bygger elljusspår med stöd från

 Vi bygger hinderbana. Tack till