Hoppa till sidans innehåll

Insamling PUMP TRACK


pumptrack omslag.png

Vi har jobbat med projekt pump track i snart 2 år. Vi är nu riktigt nära att förverkliga drömmen om Värmlands första pump track i asfalt. Vad är då en pump track?

Kan du cykla kan du köra pumptrack! En pumptrack är en typ av bana där man med hjälp av sin rörelseenergi ”pumpar” sig framåt istället för att trampa. Det är inte bara ”en loop” som går runt, runt. Den är designad för att uppmuntra kreativitet och kunna köras på flera olika sätt. Barn och vuxna ska aldrig behöva bli uttråkade av att köra den eller av dess möjligheter. Barn och ungdomar får hitta sin egna vägar genom pumptracken. På en Pumptrackbana kan man öva sin balans och lära sig nya färdigheter tillsammans med andra. Fungerar för alla åldrar och färdighetsnivåer. Cyklar av alla storlekar, skateboards, inlines, kickbikes och rullstol (vissa delar) kan användas. En naturlig gemensam samlingsplats i Jössefors för alla- barn, ungdomar, föräldrar och mor-o farföräldrar! Några videos hittar du här och här.

pumptrack2.jpg

Vi behöver Din hjälp för att komma i mål med vårt största projekt någonsin, en 4,5 miljoners satsning på spontanidrott. Vi startar därför upp en insamling där alla kan bidra, många bäckar små. Vi är övertygade att Jössefors, Arvika och Värmlands befolkning kommer visa sitt stöd, precis som ni gjorde för att förverkliga vårt elljusspår!
Swisha eller gör en insättning till oss, vi önskar minst 250:- och uppåt.

Är du företagare och vill stötta projektet? Bidra med minst 5000:- så får ni sponsorskylt i direkt anslutning till pump tracken. Ju mer ni sponsrar, desto större givetvis :) För mer info maila skerijossefors(a)hotmail.com

Alla som swishar mer än 250:- och lämnar sitt namn kommer vi redovisa här på hemsidan när projektet är klart. Swishnr är 1234196440, kom ihåg att märka med pump track (och ditt namn eller om du vill vara anonym). Det går såklart även bra att göra en insättning, vi har BG-konto 5208-5305.

Byggnationen startade 22/6-21. Hjälp oss så vi får till detta så bra som möjligt!

qr kod.png

Insamlade bidrag kommer sammanställas här: 42.000:- av 100.000:-

Projektet blir möjligt tack vare:

Med_stod_fran_Allmanna_Arvsfonden_positiv.png

arvika kommun.pngrf_sisu_varmland_vertical_color_neg_rgb_2019.png

Vi är redan stolta sponsorer till Värmlands första pump track!

ica.pngwws.jpg Brunskog logo.png

ömanjpegsvartröd.jpg

Uppdaterad: 19 MAJ 2022 10:15 Skribent: JIK Motion
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Jössefors IK, Spelmansvägen 1
67150 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

NY banner 2021.gif

Vi bygger pumptrack...

 

Vi bygger elljusspår med stöd från

 Vi bygger hinderbana. Tack till