Hoppa till sidans innehåll

Vinst mot VSK i premiären

22 APR 2018 16:30
Vi inleder med 3 viktiga poäng och något att bygga vidare på
  • Skapad: 22 APR 2018 16:30

Så var serien 2018 igång och vi pratar inför matchen att allt vi gör måste gå mycket snabbare än vad vi gjort under träningsmatcherna. Snabbare in i närkamp, beslut, bolltempo och djupled.

Första 45 är de bästa hittills i år träningsmatcherna kan vi glömma nu. Vi sätter ständigt Värmskogs backlinje på prov främst genom Jeffer och i mitten av första halvlek kommer 1-0 genom just Jeffer som får målvakten på fall och sätter bollen i mål från snäv vinkel. André är nära att dundra in 2 frisparkar långt utifrån men en går strax över och den andra gör målvakten en kanonräddning på. 1-0 halvtid.

Början på andra tappar vi lite och värmskog tillåts kliva upp och som vanligt får vi inte undan bollen utan petar runt den lite innan de tillåts kvittera, onödigt. Vi tar väl tillbaka kommandot om matchen igen och jag kan räkna till minst 4 frilägen genom Aureliano och Martin men det blir Jeffer som ger oss ledningen genom en fin prestation. Sett över hela matchen är 2-1 i underkant och vi bör göra minst 2 till. Vi får göra ändring i startelvan strax före avspark då Andreas känner av skada på uppvärmningen och Johan kliver in på mittfältet och gör en kanonmatch. Larsson i mål tar ett antal bollar och är som vanligt stabil. Nu bygger vi vidare på detta och får va nöjda med 3 poäng

Skribent: JIK
Epost: Adressen Gömd
Jössefors IK - Träningsmatcher 2020, herrar 2
Blåklintsgatan 18
671 60 Arvika
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto linkbesöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info