Hoppa till sidans innehåll

Tunga nyheter från herrarna

15 JUN 2018 17:23
  • Skapad: 15 JUN 2018 17:23

Tunga nyheter för JIK herr.

Idag kan vi officiellt meddela att Jössefors iks div 5 gäng tyvärr inte klarar fullfölja säsongen. Det känns otroligt tungt att behöva lämna ett sådant besked men ändock så oundvikligt.

Vi inledde säsongen med en trupp på 20 man och med sammarbetsavtal med AF så kännde vi oss trygga i det. Men ack så fel man kan ha, redan i träningsmatcherna så råkade vår lagkapten ut för ett diskbrock, vår eminente forward Hampus klasson blev även han långtidsskadad, Martin österberg likaså.. Det toppades av 3 bortfall i form av flytt till bla Karlstad och Eskilstuna..


Då har vi med 13-14 man i truppen försökt få ihop det så vi kan avsluta säsongen med flaggan i top,men det har gått 6 matcher.. det är inte 6 matcher kvar. Så tyvärr lyckas vi inte med det. Vi får helt enkelt bita i det sura äpplet och tacka för 4 fina säsonger i division fem. Uppmuntrar givetvis alla aktiva spelare att fullfölja säsongen på annat håll, arvika kommun behöver varenda spelare som vill spela fotboll aktiva för att på sikt ha en chans att bedriva denna fantastiska sport.

Vi passar på att be om ursäkt till alla lag, förbund, spelare, sponsorer, eldsjälar och ledare som blir drabbade av vårt urtåg ur serien.

Marcus.

 

Skribent: Marcus B
Epost: Adressen Gömd
Jössefors IK - Träningsmatcher 2020, herrar 2
Blåklintsgatan 18
671 60 Arvika
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto linkbesöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info