Hoppa till sidans innehåll

Referat Jössefors IK - Årjängs IF

03 JUN 2017 19:41
Härlig målfest på hemmaplan!
  • Uppdaterad: 03 JUN 2017 19:51

Efter några ångestfyllda dagar fick jag äntligen vara med igen. Hemmamatch mot överraskningen Årjäng. Under veckan har Spåre skött träningen med den äran och nu var det dags igen för match.

Efter några matcher utan att göra mål var det prio ett att gå framåt variera ute i spelet men GÅ FRAMÅT. Vadå kalldusch 0-1 10 min Frispark från 30 m såg inte otagbart ut men vetskapen om kvalitén på vår keeper så var det tydligen så.

VI startade om och spelade riktigt bra stundtals tycke att vi kontrollerade matchen totalt men vi måste göra mål. Lägena började dyka upp med jämna mellanrum kanske främst Gustav s som fick drömläge efter 20 min men Årjäng hade ju också målvakt som briljerade vid några tillfällen. Andres.... jag man kan säga mycket om honom men han är ett ständigt hot mot motståndarna och idag var han på spelhumör utmanade spelade fram som när gjorde ett par gubbar satt in på Baron som gjorde allt rätt utom mål utan vinklade bollen tätt utanför men vi ångade på oförtrutet och i halvleken sista minut kom då det efterlängtade 1-1 målet signerat EKA på en retur. Väldigt rättvist.

Vila andra halvlek som började tafatt med ett försvarsspel där vi bjuder in istället för att jaga bort Årjäng. Men efter några minuter fixade grabbarna till det och började gå framåt. Ganska bra spel stundtals ställde Gustav helt ren med öppet mål men lyfte över lite fundersam blev man men når Åif fällde samme Gustav med straff som följd satt Exekutorn Martin 2-1 och vände tillställningen 3-1 Efter en veritabel kanon signerad Andres som hade jobbat oerhört och var precis som jik värd målet 4-1 fantastiskt nickmål av Henriksson som medvetet placerade bollen i krysset

Skribent: Jössefors IK - Fotboll
Epost: Adressen Gömd
Jössefors IK - Träningsmatcher 2020, herrar 2
Blåklintsgatan 18
671 60 Arvika
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto linkbesöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info