Hoppa till sidans innehåll

Hemmapremiären gjord på Forshälla!

05 MAJ 2019 21:20
Efter en bortavinst var det dags för premiären hemma på Forshälla. En fin försommarkväll byttes ut mot en iskall kväll med hagel och dessutom ett starkt bortalag. Trots det höll JIK undan och vi plockade med oss tre nya poäng!
  • Skapad: 05 MAJ 2019 21:20

Vi inleder seriespelet 2019 div 7 herrar med en bortavinst mot Sillerud med 1-3 där vi ser ljusglimtar i spelet som vi kommer att försöka bygga vidare på, de flesta av oss har flera års samhörighet i klubben så det vore väll konstigt annars, dock har det tillkommit endel nya ansikten och även endel gamla "ikoner" som valt att snöra på sig skorna igen när resor och nivån är något lägre.

Hemmapremiären gjordes i fredags då vi tog emot Mangskog i vad vi trodde skulle bli en fin försommarkväll.. Ack så fel vi hade, hagel och drivis i vädret och ett förvånansvärt starkt Mangskog på plan. Vi tar ledningen på hörna och utökar ledningen till 2 bollar. Vi blir rejält tillbakapressade och MSK visar att dom kommer plocka endel poäng i denna serien.
Det kommer ett reduceringsmål på slutet men vi håller undan sista minuten och gör en gedigen kämpainsats och kliver av hemmapremiären med 3 nya poäng.

Nästa match spelas på torsdag 9/5 borta mot IK Arvika fotboll U kl 19:00 på Vik.

Skribent: Marcus B
Epost: Adressen Gömd
Jössefors IK - Träningsmatcher 2020, herrar 2
Blåklintsgatan 18
671 60 Arvika
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto linkbesöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info