Hoppa till sidans innehåll

Brons i Västvärmländskan.

04 APR 2017 19:18
Då var årets upplaga av den interna cupen västvärmländskan över. Denna cup känns för våran del som ett startskott på fotbollssäsongen, man har chansen att pröva lite spelare som ännu inte kritat på och även få igång dem som är lite trögstartade vinte
  • Skapad: 04 APR 2017 19:18

Efter förra omgången (gruppspelet) hade JIK placerat sig på en andraplats i gruppen, vilket ledde till att vi var direkt kvalificerade för kvartsfinal. Där vi hade Örnen som motståndare som normalt sett är en pärs att möta. JIK var på spelhumör riktigt i denna match och utan att referera matchen allt för mkt slutade den 5-0 till JIK.

Semifinalen spelades mot Ämterviks ff, ett på pappret startkt lag med spelare som lirat högre upp i spelsystemen.. Vi släpper till 2 snöpliga lägen som dom trycker dit och vi kommer inte närmare än en reducering till 1-2 och där tog finaldrömmen slut.

 

Lite avslagna? efter torsken mot Ämtervik möter vi Arvika fotboll i kvartsfinal som var på spelhumör å sätte dit både 1 och 2 mål innan JIK vaknar till och bjuder upp till match. 

Arvika genom sina yngre spelare som har individuella kvalitér tog det stop för när vi började bruka våra kanske 20kg tyngre kroppar å ställa ivägen för dom och vi både kvitterar och går upp i ledning innan AF kvitterar igen.

Med (2?) minuter kvar att spela trycker JIK dit segermålet och Bronset var ett faktum.

Våran Guldklimp Robin Larsson i kassen fick pris som turneringens målvakt och vi tackar spelare, provspelare och ledare för en väl genomförd turnering.

Sett till hela turneringen gör vi 30 mål framåt och släpper till 13, det visar väll vad vi har lyckats med och vad vi får jobba vidare på.

Väl mött.

Skribent: Magnus Bengtsson
Epost: Adressen Gömd
Jössefors IK - Fotboll
Blåklintsgatan 18
671 60 Arvika
Telefon: [saknas] Informationbesöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skerijossefors@hotma...

Se all info

Vi bygger pumptrack...

 

Vi bygger elljusspår med stöd från

 Vi bygger hinderbana. Tack till