Hoppa till sidans innehåll

Nollade mot favoriterna

12 MAJ 2018 11:31
Vi for till Hagavallen i Töcksfors på fredagskvällen för att möta förhandstippade seriesegrarna Töcksfors IF
  • Skapad: 12 MAJ 2018 11:31

Vi ställs inför en svår uppgift när vi tar oss an Töcksfors IF, en förening som man måste säga gjort det väldigt bra de sista åren och egentligen förtjänar att spela ett snäpp högre upp i seriesystemet.

Hursomhelst så har vi ju en hel del problem med skador och jobb och lite annat så vi ställer upp med 13 man och ordinarie målvakt borta pga jobb. Första halvlek är faktiskt jämnare spelmässigt än vad siffrorna visar. 1-0 kommer tyvärr lite för tidigt av att Martin som snällt ställer upp som målvakt halkar när han ska ut och bryta en långboll och motståndaren kan lätt chippa bollen i mål. 2-0 kommer på hörna och det är inget att säga utan den är bra slagen och avslutet är otagbart. Vi lyckas pressa backar och målvakt till ett par misstag och Karl Milde vinner en 50/50 axelduell mot mittbacken och får fritt fram mot mål men domaren blåser oförklarligt av för frispark. Hörnor har vi ett par farliga men inget mål blir det. Töcksfors utökar istället ledningen då de är farliga med överlapp av ytterbackarna i varje anfall, måste berömma Adam och Jaime som gör det bra och sätter stopp på kanterna i de flesta av fallen.

Andra halvlek och vi säger att vi går ut och kör som vi gjort. Töcksfors lyckas göra ett mål till och slår oss med 4-0 men jag tycker vi genomför matchen på ett bra sätt med tanke på förutsättningarna. Första känningen av naturgräs för året och mycket svårspelad gräsmatta dessutom. Nästa match hemma på Forshälla på fredag mot IF Örnen och där siktar vi på 3 poäng.

Skribent: JIK
Epost: Adressen Gömd
Jössefors IK - Träningsmatcher 2020, herrar 2
Blåklintsgatan 18
671 60 Arvika
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto linkbesöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info