Hoppa till sidans innehåll

Tillsammans klarar vi det!


Här kan du följa insamlingen till ett elljusspår i Jössefors! Alla bäckar små... så här kan du, grannarna, släktingarna, kompisgänget eller företaget bidra!
Hösten 2016 påbörjade projektgruppen i Jössefors IK en namninsamling för att se intresset för en återuppbyggnad av ett elljusspår i Jössefors. Gensvaret blev mycket stort och nu samlar vi krafterna för att förverkliga detta.
 
En belysning av vårt 3 km motionsspår skulle göra att tryggheten och användningen skulle öka under årets mörka delar. Fundera på vart du mår bäst och vilka fördelar en tur i skogen faktiskt kan ge. Ett billigt och bra sätt att komma ut och röra på sig. Andas frisk luft och uppleva naturen samtidigt är en stor fördel. På vintern kan du åka längdskidor, både klassiskt och fristil, i våra fina preparerade spår.
Alla bäckar små... så här kan du, grannarna, släktingarna, kompisgänget eller företaget bidra! Maila eller posta oss med ert belopp. När projektet är finansierat kommer ni faktueras. Tveka inte att höra av dig vid frågor/funderingar!
Mail: ljus(a)josseforsik.se  
Post: Jössefors IK
Att: Ljus
Blåklintsgatan 4
671 60 Arvika
 

 

Alla bidragsgivare faktureras när projektet blir verklighet.

Här kan ni följa INSAMLINGEN som började 7/12-19

Privatpersoner publiceras inte här. Företag som sponsrar projektet, vill du också vara med?

21000kr av 200000kr

 

Uppdaterad: 10 FEB 2020 15:38 Skribent: Jössefors IK
Epost: Adressen Gömd

besöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info