Hoppa till sidans innehåll

Matrand Cup 2019

19 AUG 2019 23:45
Helgen 17-18/8 var det 39:e upplagan och 3:e besöket för JIK på Matrand Cup! Vi ställde upp med hela 6 lag - tre tjejlag och tre pojklag!
  • Skapad: 19 AUG 2019 23:45

Helgen 17-18/8 var det 39:e upplagan och 3:e besöket för JIK på Matrand Cup! Vi ställde upp med hela 6 lag - tre tjejlag och tre pojklag!

Förutom en dubbel ökning av antal lag vi ställde upp i år med hade vårt camp utökats också! Hela helgen fanns det möjlighet till en bit mat (och en och annan kaffekopp) till våra spelare och supporters. Det var uppskattat med vårt "värmetält" under den kyliga lördagen!

Lördagen bjöd på den blötaste dagen i cupens historia enligt arrangörerna! Detta var inget som märktes på våra spelare utan de var vid gott mod hela dagen. Campet var nog extra uppskattat denna dag!

 

F9 och F8 (Jenter 8 och 9!)

En rolig men blöt 1:a dag! Första matchen för 10orna slutade oavgjort 3-3 blev det där. Andra matchen förlorade vi tyvärr med 8-1. Matchens målgörare då var våran lilla tuffa Hilda.

Första 2011 matchen var en rysare… vi låg under med 5-0 men lyckades vända i andra halvlek och fick in 4 mål så det slutade med en förlust med 5-4 men oj vilken match…!
Andra matchen var riktigt kul! Vi vann med 3-1.

 

Dag 2 började med hårt motstånd och 2 förluster för 10:orna.. men alla kämpade och det syntes att alla utvecklats mycket under denna sommaren och det är så kul att se! Eftermiddagen gick lite bättre för 11:orna. Första matchen var jämn och det slutade med 3-3.

Andra matchen och även den sista för årets Matrand Cup var våra tigrar totalt överlägsna och lyckades vinna matchen mot Kongsvinger med 13-0. Evelina Ö slog till med hela 11 mål denna match(!!)

Det var kul för tjejerna att äntligen få vara dom som fick vara överlägsna. Mycket lyckad och kul helg så nu får vi träna och ha kul inför nästa års cup! :D

F11 (Jenter 11!)

En mycket stolt tränare efter cupen. Så himla skoj att följa deras utveckling. Från att blir ett lag i april tills nu så har det hänt så mycket. Vi fick vår första seger idag. Vi vann med 2-1. Jättebra jobbat alla tjejer!

 


 

 

 

P8 (Gutter 8!)

 

P9 (Gutter 9!) fick en tuff start på cupen som resulterade i en förlust. Här var vi inte riktigt med i tempot och vågade inte gå på. Men efter den uppvakningen började laget bli sig själva igen och kunde inkassera vinster resten av matcherna (totalt tre st)! Riktigt fint spel bjöd killarna på och flera av spelarna tog ett steg framåt och visade mer spelförståelse. Jättekul att se!

 

P11 (Gutter 11!)

Tack för denna helgen. Häftigt att se hur alla utvecklas match för match.

Flera jämna matcher spelade vi och kul hade vi!

 

Sist men absolut inte minst! Ett STORT TACK till alla som hjälpt till under cupen. Ett camp med både sittplatser, mat, "värmestuga" och gemenskap (i ett annat land!) blev möjligt tack vare alla er som kom dit och hjälpte till på ett eller annat sätt. Det är fotbollspappor/mammor och andra supporters som fraktat utrustning, muurikor, kokat pasta, byggt camp och däremellan hejat på alla duktiga barn. Sedan ska vi inte glömma att uppmärksamma alla våra härliga ledare som är en minst lika viktig pusselbit för att en cup ska bli möjlig!

Vi har redan planer på nästa års cuper och tillhörande camper - men allt är helt beorende av alla er föräldrar som hjälper oss dessa tillfällen!

Återigen tack för en trevlig helg med många fina minnen!

Skribent: JIK Fotboll
Epost: Adressen Gömd
besöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info