Hoppa till sidans innehåll

Poolspel på Forshälla

27 MAJ 2018 19:15
En härlig fotbollssöndag!
  • Skapad: 27 MAJ 2018 19:15

Våra duktiga PF10-11 hade idag besök av inte mindre än 7 lag. Solen stekte och det kan ha varit en av årets varmaste dagar. På grillen grillades det JIK-burgare och i kiosken gick det åt mycket glass. Tack ni föräldrar som ställer upp och gör det möjligt för våra barn att arrangera så stora arrangemang på hemmaplan, ni är GULD värda!

Matcherna då?

Fick en lite seg inledning likt den vi hade i match 1 i förra poolspelet på Vik och kom inte riktigt igång, vi kör hårt på positioner och tror att det hämmar oss lite och gör spelarna lite osäkra, men kommer att bli mycket bra när det sitter. Det är en del annorlunda regler mot vad vi är vana också så även det kan göra sitt. Match två går bättre, visserligen drar Gunnarskog ifrån i inledningen men om vi delar in perioderna i separata mactcher så spelar vi faktiskt oavgjort i match/(period) två och tre, vilka slutar 0-0 och 1-1. Två av våra spelare gör premiär som målskyttar också och många andra är riktigt nära! 

Vi nöter vidare på positioner och tillslut kommer det att betala sig. Imorgon kör vi träning som vanligt, först MTB o sen fotboll!

 

 

Skribent: JIK - Fotboll
Epost: Adressen Gömd




besöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info