Hoppa till sidans innehåll

Fotboll - Ungdomslag

 

Jössefors IK har inför säsongen 2020 7 stycken olika ungdomslag från barn födda mellan 2006-2014. Två av lagen är rena tjejlag. Om intresse och ledare finns kommer det startas upp en grupp för de allra minsta minitigrarna i år, födda 2015. Vi söker därför ledare till denna åldersgrupp!


Beroende på lag spelas lokalt poolspel, VFF:s poolspel eller seriespel. De äldre lagen åker även på cuper under sommaren. Under senaste åren har vi varit på Matrand Cup och de äldre har bl.a. varit på Skinnarcupen och Arvika cup. Ett gemensamt läger blir det också.

Hoppas ni kommer och vill ha en kul fotbollssommar på Forshälla!

 

Anmäl ert intresse att börja spela fotboll hos oss eller bli ledare genom att maila This is a mailto link

Ledare med olika uppgifter behöver vi alltid fler av, så tveka inte att höra av dig om du vill veta mer vad det innebär! Det kan vara allt från att pumpa fotbollar innan träning till att coacha ett lag. Alla får den utbildning som krävs för uppgiften. Dessutom en härlig gemenskap på köpet! Välkommen!

 

Varje ungdomslag har en egen sida som ni hittar i menyraden.

Nyheter Ungdomslag

2019-10-08
I år hade alla fotbollsspelande barn och ungdomar gemensam avslutning på Folkets Hus. Alla fick gå upp på scenen och få applåder och medalj kring halsen för säsongens insats. ...

besöksräknare
Besöksräknare
(20170602)

Postadress:
Jössefors IK - Fotboll
Remy Gustafsson, Blåklintsgatan 18
67160 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info